Hé, rajongók, elképesztő, hogy milyen sorozatteóriákat találtok ki!

18/01/12 péntek
ujnemzedek.hu
Gyűjtöttünk ebből még párat a kedvenceitekből.

Az összeesküvés-elméleteknél csak egy érdekesebb dolog van: amikor valaki rajongása odáig fajul, hogy komoly agyalásba kezd a kedvenc sorozata/képregénye/irodalmi műve kapcsán. Ezeket nevezzük 

rajongói elméleteknek:

ilyen pl. hogy a Jóbarátokban Phoebe képzeli el magának az egész történetfolyamot, mert magányos (és zakkant, mint az állat), vagy hogy Brandon Stark a Trónok Harcában valójában egy időhurokba ragadt... nos... MÁS, ráadásul pont a főmufti, aki így a saját halálát akarja - mindegy, bonyolult.

Mondtuk már, hogy spoileresek leszünk?

Stan Lee valójaban Uatu, a Szemlélő

Aki egyszer is látott Marvel-mozit, vagy csak úgy egy picit is érdekli a "képregényfilm" egy dologgal tuti tisztában van: Stan Lee, aki kb. a karakterek (vagy legalábbis a nagy részük) kiagyalásáért felel, szinte az összes Marvel-logós moziban feltűnik. Na de MIÉRT? Van ennek valami célja? És ha igen, akkor micsoda? Nos, egyes rajongói teórák szerint Lee a mozikban nem más, mint Ő itt:

File:Watcher.jpg

Ez a fickó Uatu, aki egy ősrégi faj, a Szemlélők tagja - ezek az arcok afféle krónikások, akik nem avatkozhatnak közbe a dolgok menetébe, csupán - ahogy a nevük is mondja - szemlélnek. Esetünkben a rajongói teória végül igaznak bizonyult - Kevin Feige - aki meg a filmek felett bábáskodó atyaúristen - kimondta azt, amit a Galaxis Őrzői 2 végül ezerrel meg is erősített. 

Így legyen ötöse a rajongónak a lottón.

A Strangert Things valójában Stephen King világában játszódik

Mondjuk már eleve a betűtípusa milyen:

De ezen túl is egy rakat utalás van arra nézve, hogy King, illetve 11 és a srácok világa egyezik. Eleve Eleven karaktere simán beleillik a Tűzgyújtóba, aztán ott van az író a Maple Street-i ház című novellája (ennél az utcánál gyülekeznek a szörnyvadászatra induló kölkök), és egy rakás más is. A teóra azonban igazán akkor kapott lábra, amikor Bob egy BOHÓCRÓL mesélt Willnek a 2. évadban, aki az álmaiban terrorizálja őt.

Hm.
“You punched me, made me walk through shitty water, dragged me through a crackhouse… and now I'm gonna have to kill this f*cking clown.”

A Breaking Bed igazából a The Walking Dead előzménye

Mit magyarázzuk, inkább megmutatjuk videón:

Nos? Nektek ezek közül melyik jön be leginkább?