Magyar gimisek találmányával pihentető utazássá válik az ingázás

18/03/09 péntek
ujnemzedek.hu
Kapucnis felsőbe épített felfújható nyakpárnát terveztek az Alternatív Közgazdasági Gimnázium diákjai. A Pilowear megváltás lehet azoknak, akik sokat buszoznak, vonatoznak.

“Sokat ingázunk, van olyan cégtagunk, aki 2×2 órát utazik az iskolába, mások is egy órát minimum, plusz sokáig is vagyunk az iskolában, szóval keveset alszunk, erre próbáltunk megoldást találni”  – mondja a Pillowear ötletgazdája és a Dream2Go alapítója, Tamás Balázs.

A Dream2Go az Alternatív Közgazdasági Gimnázium diákjainak cége. A csapat az AKG-s Kutatók éjszakájának büfépályázatán sikerrel szerepelt: megnyerték az árusítás lehetőségét, és a program végére megduplázták azt a 120 ezer forintot, amit eredetileg összedobtak.

Promovideó a Dream2Gótól:


Fotók: Dream2Go/Facebook

"A diákcégünk egy praktikus megoldást kínál a mindennapi alvásproblémákkal küzdőknek. Fő termékünk kombinál egy kényelmes párnát és egy divatos pulóvert. Saját tervezésű designunk visszaköszön a többi termékünkön is. Célunk, hogy az emberek frissen és motiváltan kezdjék el napjukat" - írják a Dream2Go Facebook-oldalán.

A pulcsikat ugyanitt meg is lehet rendelni, 7000 forintba kerülnek. Teljesen úgy néznek ki, mint egy "rendes" kapucnis pulóver, a nyakpárna leeresztett állapotban gyakorlatilag észrevehetetlen - talán csak az egyedi minta tűnik fel a pulcsik hátán. A nyakpárnát pedig - egy ötletes megoldással - akár úgy is fel lehet fújni, hogy le sem kell vetni a kapucnis felsőt. Egy hosszú vonat- vagy buszúton, főleg, ha az ember kimerült, valóban megváltás lehet a Pillowear.

Az egyedileg tervezett pulcsikon a minta Balázs szerint azt jelképezi, hogy mindenki a kezében tartja az álmait. Hasonló mintával a pulcsi mellett bögrét és sapkát is lehet rendelni.

Forrás: Forbes.hu